Nieuwe workshopserie biodynamische cranio

‘Ik vind de 3-daagse introductiecursus craniosacraal werk één van de beste korte cursussen die ik ooit gedaan heb…Ik zou iedereen die met mensen werkt deze cursus aanraden!’ Aldus een van de deelnemers aan de eerste workshop serie biodynamische cranio.

Lonneke van Shiatushuis Nijmegen en Ottelien Vellekoop gaan in het voorjaar deze serie opnieuw aanbieden. Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in, er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Voor meer informatie en inschrijving, klik hier.

sfeerimpressie van de workshop serie kennismaking met biodynamische cranio in het najaar van 2022Vergoedingen 2023

Ik voldoe aan alle voorwaarden om ook in 2023 weer vergoed te worden door je ziektekostenverzekering. Shiatsu en cranio vallen binnen de aanvullende paketten. Het eigen risico geldt dan niet. Of en hoe shiatsu en cranio vergoed worden verschilt enorm per verzekeraar en pakket. Ben je van om je in 2023 door mij te laten behandelen, dan loont het de moeite om even te checken hoe het volgend jaar met je vergoeding zit. Tot het einde van het jaar kun je je verzekering nog aanpassen.

Check hier welke pakketten shiatsu vergoeden

Check hier welke pakketten cranio vergoeden

Shiatsuhuis Nijmegen open tijdens lockdown

Tijdens de lockdown van eind 2021, begin 2022 is Shiatsuhuis Nijmegen gewoon open. Bij eerdere lockdowns was de praktijk dicht. Gelukkig mag ik nu gewoon werken. Dit komt omdat de overheid de definitie van ‘medisch beroep’ heeft aangepast. Nu mogen shiatsu therapeuten net als eerder al de fysiotherapeuten doorwerken.

Vergoedingen 2022

U kunt nu opzoeken welke verzekeringen komend jaar mijn behandelingen gaan vergoeden. Mijn behandelingen vallen binnen de aanvullende pakketten. U hoeft daarvoor niet uw eigen risico te gebruiken. De pakketten van de verzekeraars verschillen enorm van elkaar. Het kan daarom zeer de moeite waard zijn om elk jaar even goed te bekijken hoe de vergoedingen uitpakken.

Klik hier om te zien welke verzekeringen Shiatsu Therapie vergoeden.

Klik hier om te zien welke verzekeringen Cranio Sacraal therapie vergoeden.

Waarschuwing voor verkeersoverlast

Gedurende langere tijd wordt er gewerkt aan de Graafseweg. De praktijkruimte is daarmee tijdelijk wat lastiger bereikbaar. Van 17 juli tot en met 30 augustus zal de Graafseweg zelfs helemaal afgesloten zijn. Toegang tot het terrein is in deze periode alleen mogelijk via de achterzijde. Wanneer je navigatie gebruikt kun je die instellen op Oude Graafseweg 15a. Je komt dan bij een hek. Je door de poort omhoog rijden waarna je gebruik kunt maken van de normale parkeer voorzieningen.

In onderstaande kaartje kun je zien welke stukken van de Graafseweg afgesloten zullen worden en welke alternatieve routes er dan zijn.

Shiatsuhuis Nijmegen gesloten vanwege Corona

Vanwege de harde lockdown is Shiatsuhuis Nijmegen gesloten. Ik zal u op deze plek op de hoogte houden van ontwikkelingen. Ik ga van een vervroegde en verlengde vakantie genieten. Ik wens iedereen vanaf deze plek toch een hele mooie kerst. Ik hoop dat 2021 ons allemaal heel veel moois zal brengen. Ik wens iedereen veel gezondheid en ook heel veel liefde en plezier.

Als je wilt kun je onderstaande kerstboom uitprinten en inkleuren. Je zou hem ook in stukjes kunnen knippen, dan kun je net als al die andere Nederlanders lekker puzzelen. Veel plezier ;).

kerst-kleurplaten-80_9488.jpg (595×841) | Kerstkleurplaten, Kerstmis  kleuren, Gratis kleurplaten

Vergoedingen 2021 zijn bekend

Op zorgwijzer.nl kun je vanaf vandaag zien welke verzekeringen volgend jaar mijn behandelingen vergoeden.

Als je hier klikt kun je bekijken welke verzekeringen volgend jaar shiatsu therapie vergoeden

En als je hier klikt kom je terecht bij de vergoedingen voor cranio sacraal therapie.