Praktische informatie

Een behandeling geschiedt altijd op afspraak.

Momenteel is de praktijk ongeveer 3 dagen per week open. Vanwege het feit dat ik mijn werkzaamheden in de praktijk combineer met werkzaamheden elders ben ik op wisselende tijden open. Je kunt online in mijn agenda kijken om te zien wanneer ik beschikbaar ben. Je kunt meteen een afspraak maken. 


Mocht je het fijner vinden om te mailen dan kan dat naar: mail@shiatsuhuisnijmegen.nl
Je kunt ook bellen met Lonneke Knegtel: 06-40672140.

Een behandeling duurt ongeveer 5 kwartier en kost €75,-. 

We bespreken tijdens een intake je klachten. De behandelingen zijn therapeutisch en klachtgericht. Als je aanvullend verzekerd bent, wordt shiatsu therapie veelal vergoed. Als je hier doorklikt naar de zorgwijzer, dan kun je opzoeken of shiatsu in je verzekeringspakket is opgenomen. Je hebt daarvoor geen doorverwijzing van een huisarts nodig. Op dit moment vergoeden de verzekeraars zogenaamde ‘preventieve behandelingen’ niet.

Het is prettig om los zittende, soepele kleding te dragen. Ik werk door de kleding heen en het is aangenaam als deze je niet belemmeren.

Indien je bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, breng ik de gereserveerde tijd niet in rekening.

Shiatsuhuis Nijmegen gaat verantwoord om met je persoonsgegevens. Je kunt hier de privacyverklaring inzien.

De behandelingen vinden plaats in het Augustinusklooster aan de Graafseweg 274 te Nijmegen. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Er stopt een bus voor de deur en het centraal station is 15 minuten lopen.