Agenda

Najaar 2022
Kennismaking met Biodynamische Cranio

3 daagse workshop
Door Ottelien Vellekoop en Lonneke Knegtel

Regelmatig worden wij benaderd door mensen die gefascineerd zijn door cranio en die zich afvragen of ze daar zelf ook iets mee zouden kunnen. Als antwoord op die vraag organiseren wij deze 3 daagse. De workshop is bedoeld als een bescheiden inkijkje in dit bijzondere werk. Elke cursusdag behandelen we een stukje theorie en gaan daarna vooral oefenen en ervaren. 

Tijdens een Biodynamische sessie stem je op een hele directe manier af op de krachten die het levende organisme vormen en in stand houden. We creëren daarbij de omstandigheden voor het zelfhelend vermogen om optimaal aan het werk te gaan. Daarbij gebruik je als behandelaar geen invasieve technieken maar alleen een zachte en bewuste aanraking. De aanwezigheid en oriëntatie van de behandelaar ondersteunt daarbij dat wat van nature wil gebeuren.

De principes van waaruit wij werken zijn echter ook toe te passen in het dagelijks leven en kunnen ondersteunend zijn bij eigenlijk alles wat je doet. Wanneer je werkt als lichaamswerker kan de ervaring van deze training je werk verdiepen. 

De workshops worden gegeven door Lonneke Knegtel en Ottelien Vellekoop. Zij zijn beide opgeleid door Bhadrena Tschumi en Kavi Gemin van ‘The international Institute for Cranio Sacral Balancing’: https://www.icsb.ch/en/biodynamik/.

Lonneke heeft een praktijk in Nijmegen en Ottelien in Warnsveld. Beiden hebben een grote passie voor zowel lesgeven als cranio in de therapeutische setting.

Waar: Sarvata in Nijmegen http://www.sarvata.nl
Wanneer: 10 september, 8 oktober, 5 november van 10.00 tot 17.00
Voor wie: iedereen met interesse in deze materie
Kosten: 300 euro voor de serie van 3 workshops

Je kunt je inschrijven via deze link:
https://shiatsuhuisnijmegen.clientomgeving.nl/inschrijven?h=gI8F9SJo

Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Lonneke Knegtel
06-40672140, mail@shiatsuhuisnijmegen.nl

Ottelien Vellekoop
06-45828456, o.vellekoop@gmail.com