Shiatsuhuis Nijmegen gaat verhuizen!

Per 1 juli 2024 verhuist Shiatsuhuis Nijmegen naar Staringstraat 2 in de het centrum van Nijmegen. Velen van jullie weten dat ik al lang op zoek was naar een stillere en grotere ruimte. Die heb ik nu gevonden! Het is een mooie ruimte met openslaande deuren naar een klein binnentuintje. Een kleine rustige oase in het centrum van Nijmegen.

De nieuwe locatie aan de Staringstraat 2 te Nijmegen

De ruimte maakt onderdeel uit van Praktijk Oranjesingel. In het pand werken ook acupuncturiste Kathinka Drooglever Fortuyn en trauma therapeute Ankie Kuhne . Mijn eigen ruimte ga ik delen met mijn collega Sabine Kern. Ik kijk er naar uit om met hen onder een dak te gaan werken.

Verandering brengt ook afscheid met zich mee. Ik zal het uitzicht op de bomen en eekhorntjes bij de boskapel gaan missen. Daar staat tegenover dat de nieuwe praktijk is omgeven door de gezelligheid van het stadscentrum. Het schijnt dat er hele lekkere koffie geschonken wordt op de terrasjes naast de nieuwe praktijk.

Omdat de nieuwe ruimte in het centrum ligt wordt te toegankelijkheid met de auto iets minder. Wanneer je met de auto komt, kun je gebruik maken van een digitale parkeervergunning. Deze vergunning is geldig op de Staringstraat en in de straten buiten de centrumring. Koop voor de eerste 15 minuten een parkeerkaartje bij een van de automaten. Daarna neemt de praktijk de parkeerkosten over door het kenteken digitaal aan te melden.

Tot ziens op de Staringstraat!