Praktische informatie

Een behandeling geschiedt altijd op afspraak.

Momenteel is de praktijk ongeveer 3 dagen per week open. Vanwege het feit dat ik mijn werkzaamheden in de praktijk combineer met werkzaamheden elders ben ik op wisselende tijden open. U kunt online in mijn agenda kijken om te zien of ik beschikbaar ben op een moment dat u schikt.
Klik hier om direct online een afspraak te maken.

Mocht u het fijner vinden om te mailen dan kan dat naar: mail@shiatsuhuisnijmegen.nl
U kunt ook bellen met Lonneke Knegtel:
06-40672140.

Een behandeling duurt ongeveer 5 kwartier en kost €65,-. Vanaf 1 januari geldt een nieuw tarief van 70 euro voor een behandeling van 5 kwartier.

We bespreken tijdens een intake uw klachten. De behandelingen zijn therapeutisch en klachtgericht. Als u aanvullend verzekerd bent, wordt shiatsu therapie veelal vergoed. Als u hier doorklikt naar de zorgwijzer, dan kunt u opzoeken of shiatsu in uw verzekeringspakket is opgenomen. U heeft geen doorverwijzing van een huisarts nodig. Op dit moment vergoeden de verzekeraars zogenaamde ‘preventieve behandelingen’ niet.

Het is prettig om los zittende, soepele kleding te dragen. U houdt u kleren aan en het is aangenaam als ze u niet belemmeren.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, breng ik de gereserveerde tijd niet in rekening.

Shiatsuhuis Nijmegen gaat verantwoord om met uw persoonsgegevens. U kunt hier de privacyverklaring inzien.

De behandelingen vinden plaats in het Augustinusklooster aan de Graafseweg 274 te Nijmegen. U kunt gratis voor de deur parkeren. Er stopt een bus voor de deur en het centraal station is 15 minuten lopen.