Bio

Mijn naam is Lonneke Knegtel.
In 2002 ben ik mijn Shiatsu opleiding begonnen bij de Nederlandse school voor klassieke Shiatsu in Den Haag. Omdat ik zwanger werd en naar Nijmegen verhuisde heb ik die opleiding niet af kunnen maken. Mijn scholing heb ik voort kunnen zetten bij Shu Ha Ri, onderdeel van Qing-Bai school voor Chinese Geneeskunde. Hier heb ik in 2007 de 3 jarige opleiding tot Shiatsu Therapeut afgerond. Van 2012 tot 2018 heb ik zelf ook les gegeven bij Shu Ha Ri.

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in Cranio Sacraal therapie. Begin 2019 heb ik mijn bevoegdheid behaald als Biodynamisch Cranio Sacraal therapeut.  Gedurende 3 jaar heb ik daarvoor gestudeerd in Praag bij het International Institute for Cranial Sacral Balansing. Ik ben zelf erg enthousiast over deze methode. Binnenkort hoop ik hierover meer te vertellen op deze site.

Lonneke16b

Ik ben aangesloten bij de VBAG, Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze en stichting RBCZ. Via de RBCZ ben ik ook aangesloten bij de geschillencommisie TCZ,  waarmee ik voldoe aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).